Pasithea Massagepraktijk

even niets, even rust

Over mij

Ik ben Gerby van den Berg-van der Kleij en woon al mijn hele leven in Ede. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben we drie kinderen. Ik werk al ruim 20 jaar met heel veel plezier als gediplomeerd drogist. Tijdens mijn werk kwam ik al veel in aanraking met mensen die op de een of andere manier niet ontspannen waren en stressklachten hadden. Naast allerlei middelen om van de stressklachten af te komen, is er natuurlijk ook een andere manier om weer in balans te komen: massage. En zo is mijn massage-avontuur begonnen met het volgen van de opleiding tot NGS-wellness-masseur.

Met mijn rustgevende massages breng ik mensen weer in balans en sta ik mensen bij in hun drukke leven om weer even rust te vinden en om er daarna weer een tijdje tegenaan te kunnen. Even aandacht voor jezelf en bewustwording is erg belangrijk.

 

Pasithea

Je vraagt je misschien af: waar komt de naam Pasithea vandaan? Pasithea is de Griekse godin van ontspanning en rust. En het is ook nog een mooi bloemetje dat voorkomt in Chili en Peru.